Köp ”Kokkonst för livsnjutare”!
Allting gott och alldeles för mycket av Gunilla Kinn Kokkonst för livsnjutare Mat och dryck VinNu finns vår härliga ”Kokkonst för livsnjutare” i handeln! Vi har lagt ned så mycket kärlek i den här kokboken, som innehåller massor av recept, underhållande texter och kulturhistoria – och, inte minst, härliga bilder från miljöer som vi byggt upp tillsammans med våra vänner som agerar fotomodeller och med fotografen Eva Hildén Smith och stylisten Madelin Downey. Pär Wickholm har gjort den vackra formen även denna gång, liksom till vår förra kokbok ”Allting gott och alldeles för mycket” och etiketterna till Edwards viner.
Du kan hitta ”Kokkonst…” i de flesta boklådor, exempelvis Akademibokhandeln och hos nätbutikerna – men varje bokhandel bör kunna ta hem boken snabbt på beställning.
För större ordrar, från 20 exemplar och uppåt, går det bra att köpa direkt från Norstedts försäljningsavdelning.
Vi måste säga att det är väldigt mycket bok för pengarna! Boken väger hela 1 270 gram och är på 212 sidor. Men ni kommer att märka att innehållet är fullmatat och allt annat än utfyllnad.
Observera att vi själva inte kommer att sälja några böcker! Vi har helt enkelt varken utrymme att hålla lager hemma, eller tid att sköta bokförsäljning.
Vi kan dessvärre inte heller erbjuda några signerade böcker. Möjligen kommer vi i december att själva ordna något enstaka signeringstillfälle i Stockholm. Det kan också hända att vi dyker upp i någon bokhandel i Stockholmsområdet under julhandeln. Tid och plats för detta kommer vi isåfall att annonsera i god tid i olika sociala medie-kanaler – här på bloggen, på Facebook och/eller på Instagram. (Bor du på annan ort, försök hitta någon du känner som kan komma dit – vi har tyvärr inte någon som helst möjlighet att skicka böcker på posten.)
”Kokkonst för livsnjutare” har redan fått stor uppmärksamhet i medierna! Kolla här:
Vi bjöd på courtbouillon à la New Orleans i Nordegren&Epstein i P1 17/9: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4058&artikel=6257716
Vi lagade tryffelkanin och ”mullvad” i TV4 Nyheterna 21/9: http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=3203205
Vi gjorde Toast Skagen med vår egen Skagenröra i SVT Gomorron Sverige 22/9: http://www.svtplay.se/klipp/3764229/edward-och-gunilla-blom-om-sitt-matuniversum
Vi lagade oxrullader med palsternacksstavar i TV4 Vardagspuls 23/9: http://www.vardagspuls.se/mat–recept/recept-sasong-2/edward-bloms-oxrullader
Vi hoppas såklart att ni och era vänner kommer att tycka mycket om vår bok! Vi är stolta som tuppar över den, och som ni förstår tycker vi för övrigt att det är den perfekta julklappen för alla som gillar god mat och bra läsning. 🙂
No comments yet.